Fritid

Som elev på Naturbruksgymnasiet Kalmar behöver du ha aldrig tråkigt! Vi har en fritidsverksamhet som erbjuder en mängd roliga aktiviteter.

Vi som har hand om fritidsverksamheten på Naturbruksgymnasiet Kalmar heter Karina, Stefan och Pär. Vi arbetar i huvudsak med att aktivera men framförallt med att finnas till hands för våra internatelever (även de som inte bor på skolan är självklart också välkomna).

Vi har en fritidslokal som vi kallar för ”Kaffestugan” där det finns möjlighet att titta på TV, spela TV-spel och biljard, baka, lyssna på musik eller bara att umgås. Det finns även kök som gärna utnyttjas av våra elever samt möjlighet till kioskverksamhet.

Vi arrangerar en mängd aktiviteter som till exempel shoppingresor, olika ute- och inneaktiviteter, film- och myskvällar.
Kom gärna med förslag på vad just du vill göra, så ska vi försöka ordna det!

Vi stödjer elevernas utveckling av social kompetens genom fysiskt och intellektuellt stimulerande aktiviteter. Du som elev är varmt välkommen att utnyttja skolans gym, gymnastiksal samt bibliotek närhelst du vill!

Det finns alltid fritidsledare på plats utanför skoltid, från söndag kväll till fredag morgon. Fritidsverksamheten bygger på gymnasieskolans värdegrundsmål.

Även de elever som inte bor på internatet är givetvis välkomna att delta i våra aktiviteter på kvällarna.

Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller tankar!

 

Karina Kudla Johansson
Tel: 0766 -41 58 06
E-post: karina.kudlajohansson@nbgkalmar.se

Stefan Andersson
Tel: 0766 – 41 58 59
E-post: stefan.andersson@nbgkalmar.se

Pär Lehtonen
Tel: 0705 -33 25 99
E-post: par.lehtonen@nbgkalmar.se